Memaksimumkan Kulit Sihat

Oleh Penulis Staf
Print
ha-pc-cleanse-tone-moisturize

Kecantikan bukan sekadar kulit, ia lebih mendalam. Tidak kira usia anda, anda boleh kelihatan lebih sihat dan lebih muda dengan nutrisi yang baik dari luar dalam.

Penyelidikan telah menunjukkan dengan mengambil langkah-langkah positif ke arah memperbaiki apa yang anda makan dan bagaimana anda melihat dan berfikir, anda boleh membantu badan anda kelihatan lebih muda untuk tempoh masa yang panjang. Manakala kesejahteraan bermula dari dalam dengan mengkhasiatkan sel dengan keseimbangan lengkap vitamins, dan nutrien, ia juga penting di bahagian luar badan. Wajah yang bercahaya, berseri dan kulit halus bak sutera dan licin, semuanya mewakili kesihatan secara total. Itulah sebabnya produk yang anda oles di luar badan anda seharusnya memberi khasiat yang sama seperti yang anda ambil secara dalaman.

Penjagaan kulit untuk lelaki dan wanita
Sama ada anda seorang lelaki atau perempuan, Skin Activator® Daily Replenishing Cream boleh membantu menjadikan kulit anda kelihatan lebih muda dan membantu anda mengurangkan tanda-tanda penuaan sebelum ia bermula mahupun selepas ia sedang menjadi. Beribu-ribu orang di seluruh dunia telah meraih manfaat daripada Skin Activator ® - produk Herbalife nombor satu paling laris, Outer Nutrition® Mereka telah menggunakan krim muka lanjut ini untuk membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan, dan untuk membantu kulit mereka kelihatan lebih muda. Kajian klinikal bebas kompleks glukosamin dalam Skin Activator® telah menunjukkan bahawa apabila digunakan dengan tetap selama 12 minggu, anda akan mengalami:

  • Pengurangan 57% dalam penampilan garis-garis halus dan kedutan selepas 12 minggu
  • Peningkatan 55% dalam ketegangan kulit selepas 12 minggu
  • Peningkatan dalam penampilan tekstur permukaan
Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 19/08/2019 15:53:17 | NAMP2HLASPX01