Terus daripada Doktor: Cell Activator

Oleh David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.
Print
david-heber

Produk Herbalife ® menawarkan penyelesaian untuk setiap gaya hidup dan peringkat kehidupan, untuk kesejahteraan seumur hidup. Cell Activator® ialah asas falsafah kami mengambil suplemen nutrisi untuk menyokong kesihatan jangka panjang yang baik secara keseluruhan. Di bawah, Dr David Heber menjawab soalan-soalan anda mengenai T Cell Activator® yang dirumus semula.

S: Mengapakah Herbalife Merumuskan Semula Cell Activator ®?

J: Cell Activator® telah dirumus semula untuk meningkatkan fungsi Sel-memelihara-sel.*

S: Apakah peranan yang Cell Activator ® mainkan dalam Nutrisi Sel?+B188

J: Cell Activator® membantu membentuk "teras" produk Nutrisi Sel apabila dikawankan dengan Formula 1 Nutritional Shake Mix dan Formula 2 Multivitamin Complex.Ia mengandungi bahan antioksida super, Pycnogenol®†, dan mineral utama, termasuk kalium dan magnesium, yang penting untuk fungsi sel, serta bahan-bahan semulajadi seperti rhodiola, shitake dan khlorela yang menyediakan sokongan untuk kecergasan dan tenaga optimum.*

S: Apakah itu Pycnogenol®† dan bagaimana ia membantu dalam Nutrisi Sel dan penurunan berat badan?

J: Pycnogenol®†, juga dikenali sebagai kulit kayu pain maritim Perancis, merupakan salah satu bahan antioksida botani semulajadi yang paling kuat yang boleh didapati pada masa ini. Pycnogenol®† membantu badan anda berfungsi secara optimum pada tahap sel. Ia membantu untuk yakin bahawa sel-sel badan anda telah tersedia untuk menggunakan nutrien penting yang disampaikan kepadanya, termasuk protein, lemak, karbohidrat, vitamin, mineral dan herba, untuk nutrisi dan tenaga yang lebih baik supaya anda dan pelanggan anda boleh mendapatkan hasil yang terbaik daripada Program ShapeWorks® .*

Dengan menggunakan Cell Activator ®, anda dapat merasai perbezaan yang Herbalife kesankan kepada hidup anda, tidak kira apa gaya hidup anda atau peringkat hidup.

Dr Heber juga berkhidmat sebagai Pengerusi Lembaga Penasihat Saintifik dan Nutrisi Herbalife.

* Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Food and Drug Administration. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

† Pycnogenol® ialah tanda dagangan berdaftar of Horphag Research, Ltd.
Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 19/08/2019 15:20:13 | NAMP2HLASPX01