S&J Niteworks® dan Nitrik Oksida

By Louis Ignarro, Ph.D.
Nobel† Laureate† dalam Perubatan
Print
Dr. Louis Ignarro

Dr Louis Ignarro menjawab beberapa soalan anda mengenai Niteworks® dan Nitrik Oksida.

S: Apakah cara yang paling mudah untuk mengajar pelanggan tentang Nitrik Oksida (NO)?

J: Fikirkan tentang betapa sukarnya untuk meletupkan belon pada percubaan pertama. Sekarang bayangkan bagaimana mudahnya jika anda memastikan ia memberi dahulu untuk menjadikannya lebih fleksibel. Seperti meregangkan belon, Nitrik Oksida membuatkan arteri dan urat lebih fleksibel -menyokong aliran darah yang lebih baik dan penghantaran nutrien ke sel-sel anda. NO menyokong kesihatan kardiovaskular jangka panjang anda.*

S: Adakah Niteworks® mengandungi gula? Pelanggan saya yang mengikuti diet gula-terhad berasa bimbang.

J: Serbuk Niteworks® tidak mengandungi gula. Ia mengandungi sukralosa, yang merupakan pemanis tak bernutrien yang diperoleh daripada gula, tetapi selamat bagi orang yang perlu mengawal pengambilan gula.

S: Bilakah saya perlu mengambil Niteworks®?

J: Saya mencadangkan anda mengambil Niteworks ® sebelum anda tidur pada waktu malam. Ia direka untuk dimakan pada waktu malam, apabila badan anda menghasilkan paling sedikit Nitrik Oksida daripada senaman dan makanan. Walau bagaimanapun, anda boleh juga mengambil Niteworks® pada waktu pagi, dicampurkan dengan jus, sebagai contohnya. Saya melakukan ini sendiri dan saya mendapati bahawa ia memberikan saya tenaga tambahan pada siang hari dan lebih banyak tenaga secara keseluruhan.

* Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Food and Drug Administration. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
†Yayasan Nobel tidak mempunyai hubungan dengan Herbalife dan tidak membuat reviu, meluluskan dan mengendors produk Herbalife®.

Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 19/08/2019 16:14:15 | NAMP2HLASPX01