Apa yang Nitrik Oksida boleh lakukan untuk Kesihatan Anda

Oleh Louis Ignarro, Ph.D.
Nobel† Laureate dalam Perubatan
Print
Dr. Louis Ignarro

It's like a trip to the gym for your cardiovascular Ia seperti pergi ke gimnasium untuk sistem kardiovaskular anda.

Memandangkan kesihatan jantung kini menjadi kebimbangan utama dalam kalangan kedua-dua lelaki dan wanita di Amerika Syarikat, anda memerlukan segala kelebihan yang anda boleh peroleh dalam melindungi diri sendiri. Penemuan molekul yang menakjubkan ini, Nitrik Oksida (NO), boleh membantu menyediakan anda dengan perlindungan seperti ini.

NO memperbaiki peredaran dengan membantu saluran darah memberi isyarat kepada otot licin di sekitarnya, untuk berehat - yang meluaskan arteri, menambah aliran darah dan membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. NO memastikan sistem anda muda, berotot, dan fleksibel. Malahan, mengoptimumkan pengeluaran NO adalah seperti memberi sistem kardiovaskular anda senaman setiap hari! Sebagai tambahan kepada pelbagai manfaat kesihatan jantung, NO juga menggalakkan kesihatan sistem imun dan bertindak sebagai Neurotransmiter.

Katakan ya kepada NO
Malangnya, sebahagian besar orang menghadapi kekurangan dalam pengeluaran NO mereka, yang meletakkan mereka pada risiko yang meningkat bagi penyakit kardiovaskular. Tetapi menggunakan asid amino seperti L-arginina dan L-sitrulina, serta bahan antioksida, anda sebenarnya boleh meningkatkan pengeluaran sendiri NO badan anda. Untuk membantu mengoptimumkan pengeluaran NO anda, gunakan Niteworks® dan Core Complex daripada Herbalife.*

Petua pantas daripada doktor:

  1. Makan makanan yang sihat, yang rendah lemak tepu untuk mengurangkan risiko plak terbina di dalam arteri.
  2. Senaman harian meningkatkan keanjalan saluran darah anda.
  3. Pastikan anda tidur semalaman untuk berehat dengan sepenuhnya dan mencergaskan semula.

Louis Ignarro, Ph.D., ialah Nobel Laureate† dalam Perubatan, dan juga merupakan ahli Lembaga Penasihat Saintifik dan Nutrisi Herbalife.

**Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Food and Drug Administration. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
†Yayasan Nobel tidak mempunyai hubungan dengan Herbalife dan tidak membuat reviu, meluluskan atau mengendors produk Herbalife®.

Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 16/07/2019 11:11:23 | NAMP2HLASPX01