S&J

Oleh David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.
Print
Dr. David Heber

David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N., Pengarah Pusat Nutrisi Insan UCLA dan Pengerusi Lembaga Saintifik dan Perubatan Herbalife, menjawab beberapa persoalan yang kerap ditanya oleh anda.

 

S: Mengapa protein penting dalam diet dan bagaimanakah anda menggunakan protein?

J: Kuasa protein ialah ia mengawal rasa lapar. Sesetengah wanita yang bertubuh lebih kecil mungkin memperoleh protein yang mencukupi dalam Formula 1, tetapi untuk wanita yang bertubuh besar dan kebanyakan lelaki, menambah protein kepada Formula 1, menggunakan 1 sehingga 2 sudu Formula 3 Personalized Protein Powder, akan membantu mengawal rasa lapar serta membina dan mengekalkan otot. Anda boleh mengoptimumkan kejayaan anda dengan Formula 1 dan Formula 3 dengan menggunakan penggalak yang telah menjadi sebahagian daripada tradisi 3-2-1 Herbalife. Secara mudahnya: suplemen tiga kali sehari, dua shake sehari, dan satu hidangan yang menyihatkan.

S: Bagaimanakah saya tahu berapa banyak protein badan yang saya perlukan untuk mengurangkan berat badan, berbanding untuk menambah berat badan?

J: Jika anda menggunakan Pengagak Protein Tanpa Lemak, anda akan mendapat pelbagai cadangan sukatan peribadi protein harian untuk tujuan kejayaan mengurangkan berat badan anda. Jika anda mengikuti pelan makan yang mempunyai kurang daripada 100 gram protein sebagai sasaran, anda boleh menggunakan Formula 1 tanpa menambah protein. Menambah 2 sudu besar Formula 3 Personalized Protein Powder menambah hanya 40 kalori kepada shake, jadi anda mendapat protein tanpa kalori tambahan yang tinggi yang terkandung dalam pilihan makanan berprotein dan berlemak tinggi.

*Gelaran Dr. Heber adalah untuk tujuan pengenalan sahaja.Universiti California tidak mengendors produk atau perkhidmatan spesifik sebagai dasar.

Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 19/08/2019 15:38:40 | NAMP2HLASPX01